Matei Bogdan
Publicat în 16 octombrie 2019, 15:54 / 276 elite & idei

Omer Tetik şi Leontin Toderici, CEO-ul şi şeful adjunct al Băncii Transilvania, au vândut acţiuni de aproape 5 mil. lei.

Omer Tetik şi Leontin Toderici, CEO-ul şi şeful adjunct al Băncii Transilvania, au vândut acţiuni de aproape 5 mil. lei.

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, cea mai mare instituţie de credit din România în funcţie de activele gestionate, a notificat vineri bursa că pe 8 octombrie a vândut un pachet de 1 milion de acţiuni la banca pe care o conduce, la 2,41 lei pe unitate, echivalentul unei tranzacţii de 2,41 mil. lei.

Pe de altă parte, astăzi la bursă a fost publicată şi tranzacţia prin care Leontin Toderici, director general adjunct al băncii de la Cluj, a vândut la rândul său un pachet de 1 milion de acţiuni, dar la un preţ uşor în scădere faţă de Tetik, de 2,395 lei pe acţiune. Prin urmare, Leontin Toderici a vândut pe 9 octombrie acţiuni de 2,39 mil. lei.

Astfel, directorul general şi director general adjunct ai celei mai mari bănci din România, respectiv un emitent de 12,5 mld. lei, au vândut acţiuni de aproape 5 milioane de lei în doar o săptămână.

www.zf.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe