Matei Bogdan
Publicat în 24 februarie 2021, 17:42 / 103 elite & idei

Ovidiu Raetchi: E relativ usor sa destabilizezi o tara prin propaganda anti-vaccinista

Ovidiu Raetchi: E relativ usor sa destabilizezi o tara prin propaganda anti-vaccinista

Adevărul e că Moscova și Beijingul au redus, din ce putem ghici printre rânduri, nivelul propagandei anti-vacciniste în Occident. Oare pentru ca au primit semnale ferme din partea Uniunii Europene? Sau pentru că, în logica globalizării, propaganda se întoarce rapid în propria țară și împotriva propriilor interese? (În fond, teoriile conspirației au o eficiență mult mai mare la Tomsk și Volvograd decât la Paris și Berlin).

https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/ovidiu-raetchi-presedintele-comisiei-de-aparare-pnl-e-relativ-usor-sa-destabilizezi-o-tara-prin-propaganda-anti-vaccinista-19930382?fbclid=IwAR2gMIzP7jW4WQ1IGx2iorfgpJ4QXG7XMAYwTU-z9nA5ZGoqf0f0bVuVgy0

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe