Adriana
Publicat în 31 octombrie 2012, 16:21 / 141 elite & idei

Petre Munteanu: Alegem Regină sau Preşedintă?

Petre Munteanu: Alegem Regină sau Preşedintă?
+ Observator
  • Înainte de a face pasul înapoi, la vreo Regină, cum recomandă zilele astea până şi vajnicii prezidenţiabili , nu mai bine încercăm întâi cu o Preşedintă? 
  • Ediţia FP România  care apare, în weekend spre luni, a început o conversaţie pe această temă – pe care o continuăm şi în ediţiile următoare, şi nu doar în revista propriu-zisă.
  • Pentru început, am iniţiat grupul facebook PreşedintaRomâniei , prin care căutăm, mai departe, în publicul specializat sau doar interesat, evaluări raţionale & naţionale ale şanselor ca o femeie să ajungă să candideze la Cotroceni – iar dincolo de ce pot face câteva pagini tiparite, un asemenea grup, de doamne şi domni, poate stimula apariţia unei coaliţii reale de sprijin a ideii de candidată, chiar de punere în scenă a unei campanii în acest sens.
  • Atenţie, se lucrează!
  • Articol publicat pe http://petremunteanu.ideilibere.ro/

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe