Adriana
Publicat în 22 august 2012, 08:52 / 110 elite & idei

Petre Munteanu: Am nevoie de ajutor!

Petre Munteanu: Am nevoie de ajutor!
+ Observator

Nu eu, ci Leslie & Maria, care mi-au trimis şi mie acest mail:

Am lansat prima noastra campanie de SMS. Daca esti de acord ca educatia poate deschide usa catre o viata mai buna pentru un copil sarac, trimite un SMS de 2€ la 8860. Dureaza trei secunde.

Parintii care traiesc la limita saraciei se chinuie zilnic sa le asigure copiilor hrana si imbracaminte, nemaiavand puterea sa se gandeasca la gradinita. Prin urmare, cei mai saraci copii din Romania incep scoala nepregatiti si nu tin pasul cu colegii care au fost la gradinita. In cele din urma, abandoneaza inainte de a dobandi abilitatile necesare pentru piata fortei de munca. Rezultatul: copii raman in acelasi cerc vicios al saraciei ca si parintii lor.

Asociatia OvidiuRo a demonstrat prin programul Fiecare Copil in Gradinta ca parintii saraci isi trimit copiii la gradinita in fiecare zi atunci cand primesc un mic ajutor sub forma de tichete sociale de 50 de lei pe luna (tichetele sunt conditionate de prezenta zilnica).

Asculta-i pe Marcel Iures si Eduard CRBL, daca ai nevoie de motive in plus pentru a ajuta un copil sa mearga la gradinita. Peste 20 de canale de televiziune difuzeaza spotul nostru de campanie:

1 SMS = 2€

6 SMS-uri = un copil care merge la gradinita timp de o luna

Nu vrem sa fim nevoiti sa inchidem programul in niciuna dintre cele 20 de comunitati in care 1.400 de copii saraci sunt sprijiniti sa mearga zilnic la gradinita. De aceea, avem nevoie de ajutorul tau.

Trimite un SMS la 8860 si ajuta un copil sarac sa mearga la gradinita!

Cu speranta,

Leslie & Maria

www.ovid.ro

mulţumesc.

 

Articol publicat pe www.petremunteanu.ideilibere.ro

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe