Matei Bogdan
Publicat în 3 aprilie 2024, 16:59 / 88 elite & idei

Radu Puchiu, la #IQdigital Craiova

Radu Puchiu, la #IQdigital Craiova

Fuse și se duse #IQdigital Craiova si un nou format de #talks care a avut loc la Universitatea din Craiova, de unde mi-aș fi dorit să transmitem live discuția lui David JP Phillips cu cei 200 de studenți.

Viitorul pare câștigat dacă e să îl măsor doar privindu-i și ascultându-i pe ei, pe cei 200 de voluntari pe care i-am avut la Teatrul Național „Marin Sorescu” și echipa #CodeKids, care alături de Camelia Crisan fac posibilul imposibil acolo unde e mai greu de ajuns.

Mi-aș dori să nu îi dezamăgim, pentru că sunt nu doar valoroși și isteți, dar mai încrezători în România decât am fost noi.

Pentru ei și nu numai, s-a vorbit despre fericire, storytelling, cultură digitală, leadership, antreprenoriat sustenabil, agilitate și fragilitate în epoca social media și AI, despre cum tehnologia salvează vieți și creează oportunități.

Fu frumos la Craiova! 😍

Ca de obicei, sub bagheta magică a lui Dragos Stanca, alături de colegii mei inspirați și inspiraționali Marian Hurducaș , Radu Puchiu și Radu Hângănuț și ajutați de talentații #Picturise.

LE. Photo credits : Mihnea Ratte & @Cosmin Stoian Fotograf.🥰

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: Cel mai mic task ne poate încărca în momentele în care înțelegem sensul acțiunilor noastre

PoliticTheodor Paleologu: Devotio moderna | Eu cu cine gândesc? | Podcast cu Răzvan Ioan | EP 86

EconomieCorina Murafa: Ne-am chinuit capetele în secțiunea de Agricultură și Mediu din Comitetul Economic și Social European cu dezvoltarea sustenabilă a zonelor rurale, cu o tranziție justă în sistemele agro-alimentare și cu promovarea agriculturii ecologice

ExternAndrei Caramitru: Cei care speră ca vreodată Rusia să fie democratică sau sa avanseze economic sunt duși cu capul

SocialCsibi Magor: Cel mai mic task ne poate încărca în momentele în care înțelegem sensul acțiunilor noastre

EvenimenteAndrei Stoian: I had the pleasure of participating in the Romania – The Republic of Moldova Business Forum

EditorialAlexandru Grumaz: Cum va răspunde Iranul la lovitura Israelului de la Damasc

CulturaCristina Popescu: Astronomie. EvenimenteClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe