OraNoua.ro
Publicat în 2 martie 2016, 18:01 / 251 elite & idei

Raed Arafat: MAI va achiziționa, în acest an, tehnică pentru intervenții la cutremure

Raed Arafat: MAI va achiziționa, în acest an, tehnică pentru intervenții la cutremure

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) are în vedere atragerea, în acest an, a unor fonduri europene de aproape 60 de milioane de euro pentru dotarea inspectoratelor pentru situații de urgență, a declarat, duminică, la Botoșani, secretarul de stat Raed Arafat.

Potrivit acestuia, MAI are în vedere achiziția de tehnică pentru căutare și salvare urbană și dotare specifică pentru intervențiile la cutremure.

Raed Arafat susține că, în 2015, România a atras fonduri structurale de 31 milioane de euro, la care s-au adăugat aproape nouă milioane de euro din bugetul MAI, cu care a fost cumpărată tehnică pentru intervenții pe apă și în caz de inundații.

Oficialul MAI a participat, duminică, de Ziua protecției civilă, laceremonialul militar de înmânare a drapelului de luptă Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe