Adriana
Publicat în 10 octombrie 2012, 12:31 / 274 elite & idei

Rasvan Radu, premiat in cadrul Galei ” The Network Party”, organizata de Business Magazin

Rasvan Radu, premiat in cadrul Galei ” The Network Party”, organizata de Business Magazin

Peste 600 de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, cei mai mulţi făcând parte din cele şapte generaţii de tineri manageri propuşi anual de redactorii publicaţiei în catalogul „100 Tineri manageri de top”. În cadrul evenimentului, publicaţia a premiat şapte dintre cei 700 de manageri de succes prezentaţi de-a lungul anilor în catalogul „100 Tineri manageri de top”, cei care s-au remarcat prin ascensiunea fulminantă şi rezultatele lăudabile ale businessurilor pe care le conduc. Premii au primit şi patru oameni de afaceri care semnează articole în paginile revistei, mesajul transmis mediului de afaceri fiind de fapt o invitaţie de a se alătura echipei redacţionale pentru a împărtăşi în Business Magazin propriile opinii, experienţe şi valori. Organizat după un concept nou, evenimentul aniversar „The Network Party” a fost unul în care Business Magazin a catalizat socializarea între participanţi. Principala pârghie de interacţiune între invitaţi a fost „cartea de poveţe” în care toţi cei prezenţi şi-au completat propriile sfaturi de business, dar au notat şi recomandări din experienţa altora

Business Magazin a premiat şefii de promoţie ai generaţiilor de tineri manageri

Revista Business Ma­gazin a premiat şapte dintre tinerii manageri cu vârsta sub 40 de ani pe care a pariat an de an. Dintre tinerii manageri prezentaţi în prima ediţie a catalogului „100 Tineri manageri de top”, cea din 2006, o evoluţie excepţională a avut-o Răsvan Radu, CEO al UniCreditŢiriac Bank.

Răsvan Radu a lucrat la BCR, CEC şi Raiffeisen Bank România, a fost numit CEO al UniCredit România în 2005, iar din 2007 este CEO al UniCredit Ţiriac Bank.

Raul Ciurtin, proprietarul Alba­lact, este pariul câştigător al anului 2007. El a transformat Albalact, o fabrică fali­mentară, într-o companie care se luptă cu multinaţionale. Cifra de afaceri a companiei a crescut în ultimii cinci ani de peste două ori şi jumătate şi a urcat două poziţii în topul procesatorilor, ajungând pe locul al treilea.

Din generaţia 2008, Iulian Stan­ciu a ieşit cel mai mult în evidenţă. Vânzarea eMag, în acţionariatul căruia a intrat în urmă cu trei ani şi jumătate, dar şi cumpărarea in­tegrală a Flanco şi a Network One Distribution au făcut din Iulian Stanciu unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din businessul românesc.

Mihai Marinescu, directorul general al Coca-Cola Îmbuteliere, Republica Moldova, este tânărul manager din 2009 premiat la gala The Network Party, pentru cei 12 ani de carieră petrecuţi în funcţii de conducere la Coca-Cola HBC, la Heineken şi apoi din nou la îmbuteliatorul Coca-Cola.

Cătălin Olteanu-Heel, directorul FM Logistic, şi-a crescut afacerile cu procente de două cifre în fiecare an şi a câştigat noi clienţi, dovedind o dată în plus că logistica este unul dintre motoarele economiei.

În 2011, Business Magazin a mizat pe Kinga Daradics, una dintre puţinele femei dintr-un domeniu preferat mai ales de bărbaţi: energia.

Daradics conduce al patrulea mare jucător din piaţa petrolieră locală, Mol, cu o reţea de 130 de puncte de alimentare şi o cifră de afaceri de peste 740 de milioane de euro.

În fine, tânărul manager din 2012 premiat de redactorii Business Magazin este Orlando Szasz, pre­şedinte al consiliului director al companiei Renania. Compania a fost fondată în 1995 la Târgu-Mureş de cei doi fraţi Szasz, pe vremea când Orlando era încă pe băncile Facultăţii de Stomatologie.

Au mai fost acordate patru premii intitulate „Bine aţi venit în redacţie”, oa­menilor de afaceri care semnează permanent în revistă.

Câştigătorii au fost: Iuliana Stan, directorul general al Human Synergistics, Roxana Bălcescu, coproprietar al agenţiei de turism şi evenimente CMB Travel, Bogdan Cioc, consultant în cadrul SAP România şi Adriana Sohodoleanu, antreprenor şi proprietar al biscuit.ro.

Cititorii vor putea afla cele mai interesante poveţe ale participanţilor la eveniment în urmă­toarea ediţie a revistei. Cu ocazia petre­cerii aniversare, Business Magazin s-a relansat printr-un număr special. Noua publicaţie va avea un design grafic inovator, o calitate superioară a hârtiei, conţinut proaspăt, secţiuni noi, iar analizele economice integrate în contextul european şi global cu care şi-a obişnuit cititorii vor pune accent pe retail, finanţe-bănci şi energie, precum şi pe IT, auto şi politică. Conţinutul este completat de informaţii din lifestyle, dezvoltare personală, cultură şi tehnologie.

 Articol publicat pe www.zf.ro

 

 

 

Ultima ora:

ObservatorMarco Badea: David Popovici a reușit! A devenit campion mondial la 100 de metri liber și atinge la doar 17 ani o performanță neegalată timp de 49 de ani

PoliticMarco Badea: 119 de zile de când Vladimir Putin a început războiul în Ucraina

EconomieSergiu Manea: Gândirea digitală înseamnă inclusiv să recunoşti foarte repede când eşti pe o cale greşită şi să înveţi din asta | Conferinţa Microsoft Envision România

ExternCristian Unteanu: Care este statutul exact al „luptătorilor străini” din Ucraina? Sunt şi români printre ei?

SocialSorin Ioniţă: Misiunea statului în lumea civilizată e să se ocupe de mediocrităţi ca mine, nu de genii

EvenimenteCiprian Stanescu: Despre economie circulara pe termen lung

CulturaMireille Rădoi: Studii despre Imperiul Bizantin la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

EditorialAlexandru Grumaz: IAR Ghimbav a jucat la două capete în ceea ce privește elicopterele Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe