Adriana
Publicat în 26 aprilie 2017, 15:33 / 159 elite & idei

Razvan Nicolescu, despre etragerea licentei de operare pentru Bursa Romana de Marfuri ca piata de tranzactionare centralizata pentru gaz natural

Razvan Nicolescu, despre etragerea licentei de operare pentru Bursa Romana de Marfuri ca piata de tranzactionare centralizata pentru gaz natural
+ Observator

Retragerea licentei de operare pentru Bursa Romana de Marfuri ca piata de tranzactionare centralizata pentru gaz natural ar fi un abuz. Nu exista si nu va exista vreodata vreo prevedere a Uniunii Europene care sa solicite o suprimare retroactiva a dreptului la initiativa privata de a crea o bursa de gaz natural.
Refuz sa cred si accept ca statul roman poate sa trateze in acest fel capitalul privat!
Competitia, cooperarea si fuziunea intre burse este un proces normal care se realizeaza natural si nu printr-o interventie abuziva a statului.
Bursele se diferentieaza prin performanta si increderea castigata in randul participantilor la piata si volumul tranzactiilor.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe