OraNoua.ro
Publicat în 19 februarie 2014, 15:45 / 239 elite & idei

Remus Vulpescu ii ia locul presedintelui NexteBank in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Remus Vulpescu ii ia locul presedintelui NexteBank in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Remus Vulpescu, directorul de cabinet al ministrului demisionar al Finantelor, Daniel Chitoiu, a fost numit in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, in locul lui Danut Leonard Sandu, presedintele NexteBank.

„Transelectrica informeaza publicul investitor ca in sedinta din 14 februarie, Consiliul de Supraveghere a luat act de renuntarea din calitatea de membru al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica a domnului Danut Leonard Sandru si a numit in calitate de administrator provizoriu, membru al Consiliului de Supraveghere, pana la intrunirea Adunarii Generale a Actionarilor, pe domnul Remus Vulpescu”, se arata intr-un comunicat al companiei gestioneaza sistemul national de transport al electricitatii, scrie Mediafax.

Sandu a fost numit in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica la finele lunii lui mai 2013, cu un mandat de patru ani.

Avocatul Remus Vulpescu, fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), face parte si din Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica.

Companiile Transelectrica si Transgaz au fost trecute de Guvern, prin ordonanta de urgenta, de la Ministerul Finantelor la Secretariatul General al Guvernului, argumentul fiind ca transferul este necesar pentru realizarea cablului submarin cu Turcia si conexiunilor energetice cu Republica Moldova.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe