OraNoua.ro
Publicat în 6 martie 2013, 18:51 / 292 elite & idei

Sandra Pralong în TOP 3 prezențe feminine la posturile TV – monitorizare mediaTRUST

Sandra Pralong în TOP 3 prezențe feminine la posturile TV – monitorizare mediaTRUST

Corneliu Vadim Tudor, Victor Ciorbea şi Victor Ponta sunt liderii partidelor politice cu cele mai multe minute petrecute în platourile televiziunilor în luna ianuarie 2013, potrivit unei monitorizări realizate de agenția mediaTRUST citate de PaginaDeMedia.ro.

Analiza a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna ianuarie 2013.

 

Locul întâi în clasamentul mediaTRUST este ocupat de Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, care a înregistrat 766 de minute în platourile TV. Acesta este urmat de Victor Ciorbea, liderul PNŢCD, cu 618 minute înregistrate. Prim-ministrul României şi liderul PSD, Victor Ponta, ocupă locul trei în topul mediaTRUST cu 556 de minute înregistrate.

Topul prezențelor feminine

topul prezentelor feminine in ianuarieÎn ceea ce priveşte prezenţa personalităţilor feminine în studiourile TV în luna ianuarie 2013, Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei şi Cercetării, ocupă primul loc în topul mediaTRUST, cu 17 prezenţe în studio. Monica Tatoiu revine pe primele poziţii, ocupând locul doi cu 12 apariţii. Următoarea pe listă este Sandra Pralong Budiş care a înregistrat 11 apariţii în studiourile TV.

Topul prezențelor masculine

topul prezentelor masculine in ianuarie

În luna ianuarie 2013, Bogdan Chirieac, jurnalist al publicaţiei online DCNews, a avut 39 de apariţii în studio, devansându-l astfel pe Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, care a avut 31 de apariţii.

Locul trei este ocupat de politicianul Codrin Ştefănescu, cu 20 de apariţii în platourile TV.

Codrin Ștefănescu conduce clasamentul celor mai activi reprezentanți politici în luna decembrie 2012

Din cadrul PSD-ului, reprezentantul cu cele mai multe prezenţe (20) în studiourile TV este Codrin Ştefănescu, secretar al Consiliului Naţional, urmat la mică distanţă deEcaterina Andronescu, vicepreşedinte al PSD.

Din partea PNL, cei mai activi reprezentanţi sunt Ioan Ghişe şi Sorin Roşca Stănescu, fiecare înregistrând câte 15 apariţii în platourile TV.

Corneliu Vadim Tudor, reprezentantul PRM –ului, a înregistrat 11 prezenţe în studio. PPDD-ul este reprezentat de către Florin Condurăţeanu care a avut 11 apariţii în platourile televiziunilor.

PNŢCD-ul a avut-o ca reprezentant activ pe Sandra Pralog Budiş, cu 11 prezenţe în studio, iar Victor Ciorbea, reprezentantul PNŢCD, a fost cel mai activ membru al acestei formaţiuni.

Clasamentul invitaţilor cu cele mai multe prezenţe, repartizaţi pe posturile de televiziune 

  • În platourile Antenei 3, Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu sunt invitaţii cu cele mai multe prezenţe.
  • Andreea Pora, Mircea Marian şi Sabin Orcan au înregistrat cele mai multe prezenţe în platourile B1TV.
  • Digi 24 îi are ca invitaţi de bază pe Emil Hurezeanu, Cristian Pârvulescu şi Raluca Alexandrescu.
  • Aurelian Pavelescu, Valentin Ionecu şi Raluca Dan au înregistrat cele mai multe prezenţe în platourile Money.ro TV.
  • La Realitatea TV, Alecu Racoviceanu, Adrian Halpert şi Alfred Budai sunt invitaţii cu cele mai multe prezenţe.
  • Iar la România TV, Codrin Ştefănescu, Florin Iaru şi Bogdan Chirieac au înregistrat cele mai multe prezenţe.

 

SURSA – PaginaDeMedia.ro

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe