Matei Bogdan
Publicat în 23 iunie 2021, 12:32 / 165 elite & idei

Sebastian Burduja: De ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1

Sebastian Burduja: De ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1

Dragi prieteni, pe 18 iunie, de ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1. Sunt mândru, onorat și recunoscător că am reușit în ultimii doi ani să construim o echipă formidabilă.

Stau mărturie cele mai bune rezultate liberale din București la toate alegerile parcurse împreună, în mod special la alegerile parlamentare și cu excepția asumată a alegerilor locale (unde decizia a fost să nu avem candidat propriu).

La fel de important, sunt zeci de proiecte si zeci de mii de oameni pe care am reușit să-i sprijinim și cărora le-am redat speranța în Partidul Național Liberal și în România normală.

Într-adevăr, toate aceste realizări s-au făcut printr-o muncă titanică de echipă, pe baza unor valori solide, a promisiunilor respectate fata de noi insine si fata de cetateni, împreună cu oameni de caracter, oameni care au ales politica pentru a fi în slujba semenilor lor și nu pentru o agendă personală meschină. Am spus de la bun început că avem nevoie de o nouă paradigmă: politică pentru oameni, intre oameni. Asta am făcut în fiecare clipă, mereu alături de toti colegii mei – și la bine, și la greu, și în stradă la acțiunile de campanie, și la ședințele de lucru, și la gândirea programelor de guvernare.

Îmi asum să continuăm toate lucrurile bune si sa ducem aceasta filială fanion a Partidului Național Liberal mai sus decât a fost vreodată — ceea ce nu e deloc puțin lucru. Închei prin cuvintele marelui Ion I. C. Bratianu: “Nu mă tem de pietrele ce mi se aruncă în timpul vieții, mă îngrijesc numai de piatra ce mi se va așeza, după moarte, pe mormânt”. Așa să-mi ajute Dumnezeu! Rămâne cum am stabilit: înainte, împreună

Ultima ora:

ObservatorRadu Hanga: Şapte dintre companiile listate pe AeRO vin din sectoare legate de tehnologie

PoliticKelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea MCV

EconomieRadu Hanga: Şapte dintre companiile listate pe AeRO vin din sectoare legate de tehnologie

ExternCristian Unteanu: Vorbim despre Ucraina, ne gândim doar la Germania? Scandalul documentului confidenţial

SocialVasile Dîncu: Ar trebui să fim mai solidari cu toţii pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi

EvenimenteAndreea Paul, la TEDx Baia Mare

CulturaCristina Popescu: Centenarul Societăţii Sportive Politehnica Timişoara

EditorialSilviu Cerna: Egalitatea și economia de piațăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe