Matei Bogdan
Publicat în 23 iunie 2021, 12:32 / 82 elite & idei

Sebastian Burduja: De ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1

Sebastian Burduja: De ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1

Dragi prieteni, pe 18 iunie, de ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1. Sunt mândru, onorat și recunoscător că am reușit în ultimii doi ani să construim o echipă formidabilă.

Stau mărturie cele mai bune rezultate liberale din București la toate alegerile parcurse împreună, în mod special la alegerile parlamentare și cu excepția asumată a alegerilor locale (unde decizia a fost să nu avem candidat propriu).

La fel de important, sunt zeci de proiecte si zeci de mii de oameni pe care am reușit să-i sprijinim și cărora le-am redat speranța în Partidul Național Liberal și în România normală.

Într-adevăr, toate aceste realizări s-au făcut printr-o muncă titanică de echipă, pe baza unor valori solide, a promisiunilor respectate fata de noi insine si fata de cetateni, împreună cu oameni de caracter, oameni care au ales politica pentru a fi în slujba semenilor lor și nu pentru o agendă personală meschină. Am spus de la bun început că avem nevoie de o nouă paradigmă: politică pentru oameni, intre oameni. Asta am făcut în fiecare clipă, mereu alături de toti colegii mei – și la bine, și la greu, și în stradă la acțiunile de campanie, și la ședințele de lucru, și la gândirea programelor de guvernare.

Îmi asum să continuăm toate lucrurile bune si sa ducem aceasta filială fanion a Partidului Național Liberal mai sus decât a fost vreodată — ceea ce nu e deloc puțin lucru. Închei prin cuvintele marelui Ion I. C. Bratianu: “Nu mă tem de pietrele ce mi se aruncă în timpul vieții, mă îngrijesc numai de piatra ce mi se va așeza, după moarte, pe mormânt”. Așa să-mi ajute Dumnezeu! Rămâne cum am stabilit: înainte, împreună

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe