Matei Bogdan
Publicat în 15 iunie 2021, 13:35 / 44 elite & idei

Sebastian Burduja: „Romania se va ridica prin unitate, nu în dezbinare. Prin noi înșine și prin noi toți împreună!”

Sebastian Burduja: „Romania se va ridica prin unitate, nu în dezbinare. Prin noi înșine și prin noi toți împreună!”

Fără o clasă politică reformată, dornică să modernizeze România și să pună, implicit, interesul național mai presus de jocuri și mize politice mărunte, fie ele de partid sau personale, nimic nu se va schimba în direcția dorită de fiecare dintre noi.

Prea mult dispreț la adresa românilor, prea multe războaie politice, prea multe intrigi de partid, prea multe orgolii… Consecințele au fost, în ultimii 32 de ani, pe măsură, iar milioanele de români au obosit, din păcate, să mai aștepte, să mai spere…

Din fericire, la ultimele alegeri legislative, în Parlament au intrat și tineri bine pregătiți, școliți la instituții de învățământ de top la nivel mondial, care au o altă viziune asupra politicii, asupra actului de guvernare, asupra relației stat-cetățean.

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a demonstrat în doar șase luni de la preluarea mandatului de deputat că transparența, implicarea și respectul față de cei care l-au trimis în Parlament, sunt prioritare.

“Numai când facem binele dobândim ceva ce răii nu pot avea: liniștea si pacea – bunurile supreme” (Nicolae Steinhardt)

La urma urmei, despre asta e vorba. Dincolo de rafalele de ură și de lamentări la ordinea zilei, tot mai prezente în politica unor oameni mici, ramân faptele. Și rămânem noi cu conștiința noastră. Testul oglinzii bate tot.

Continui sa cred, cu tot riscul sa fiu încadrat la categoria “naivilor idealiști”, ca Romania se va ridica prin unitate, nu in dezbinare. Prin noi înșine și prin noi toți împreună. Și prin adevăr, care este invincibil. E doar o chestiune de timp”, a precizat pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.

www.cronicaromana.net

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe