Bogdan Daradan
Publicat în 23 august 2012, 15:29 / 219 elite & idei

SERGHEI PRUTEANU: Brandul agricol John Deere a ajuns şi în Republica Moldova

SERGHEI PRUTEANU: Brandul agricol John Deere a ajuns şi în Republica Moldova

Compania “AgroMester HD” din Republica Moldova a anunţat lansarea oficială a brandului JOHN DEERE pe piaţa agricolă din Basarabia şi deschiderea, în premieră a unui centru de distribuţie, potrivit Unimedia.

„AgroMester HD a construit în premieră pentru Republica Moldova un centru de distribuţie inovator cu un teritoriu de 0.7 ha, care presupune o expoziţie permanentă a unei flote impresionante de maşini agricole, cât și o echipă profesionistă de angajaţi. Această investiţie de peste 1.5 mln. de euro este dedicată agricultorilor din Republica Moldova, care acum au acces la servicii de calitate și la cele mai performante utilaje agricole existente în lume. Strategia de vânzări a companiei, politica de loialitate a clienților, cât şi parteneriatele durabile cu instituţiile financiare asigură accesibilitatea acestei tehnici agricole performante pentru agricultorii profesionişti din Republica Moldova”, a spus Serghei Pruteanu, administrator “AgroMester HD” SRL:

Unul dintre agricultorii prezenți la eveniment a ținut să spună și el cuvinte de laudă la adresa tehnicii John Deere. „Pentru mine utilizarea tehnicii agricole JOHN DEERE înseamnă durabilitate, eficienţă și siguranţă. Investiţiile în acest utilaj inteligent constituie o garanţie a veniturilor. Performanța acestei flotile și diversitatea utilajului constituie temelia unei agriculturi eficiente cu o productivitate spectaculoasă”, a spus Ion Babără, director “Valea Sofiei” SRL, s. Sofia, r-nul Drochia.

Corporaţia JOHN DEERE se mândreşte cu performanţe comerciale în întreaga lume: a vândut atât de multe combine, încât una din două pâini este recoltată cu o tehnologie produsă într-una din fabricile JOHN DEERE.

Această companie deţine circa 60% din piaţa mondială de producere a tehnicii agricole, iar flota de combine JOHN DEERE recoltează 50 la sută din toate grăunțoasele care se produc în lume.

Cu o istorie de peste un secol şi jumătate, JOHN DEERE a devenit în timp o corporaţie internaţională, care are ca obiectiv plasarea tehnologiei pe cele mai înalte culmi ale performanţei și-și desfăşoară astăzi afaceri în peste 160 de ţări ale lumii.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe