Matei Bogdan
Publicat în 20 ianuarie 2021, 12:50 / 84 elite & idei

SERGIU MANEA: ”CRED CĂ SUNTEM DATORI SĂ LE MULȚUMIM TUTUROR CERCETĂTORILOR, MEDICILOR ȘI PERSONALULUI MEDICAL, CARE AU FĂCUT POSIBILĂ ACEASTĂ IMUNIZARE. NU MĂ INTERESEAZĂ CU CE VACCIN, UNDE ȘI CÂND, ÎMI VOI AȘTEPTA RÂNDUL ȘI VOI FACE ACEST VACCIN!”

SERGIU MANEA: ”CRED CĂ SUNTEM DATORI SĂ LE MULȚUMIM TUTUROR CERCETĂTORILOR, MEDICILOR ȘI PERSONALULUI MEDICAL, CARE AU FĂCUT POSIBILĂ ACEASTĂ IMUNIZARE. NU MĂ INTERESEAZĂ CU CE VACCIN, UNDE ȘI CÂND, ÎMI VOI AȘTEPTA RÂNDUL ȘI VOI FACE ACEST VACCIN!”

Publicatia online www.BankingNews.ro realizează un colaj de opinii ale celor mai importante personalități din industria bancară din România despre campania de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, am dorit să aflăm de la cât mai mulți bancheri din top management-ul băncilor locale care este opțiunea personală în ceea ce privește vaccinul și părerea proprie despre campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Sergiu Manea, Chief Executive Officer BCR, a menționat pentru BankingNews: “Vaccinarea este singura cale de a lupta împotriva acestei pandemii și de a reveni, într-un timp rezonabil, la viața de dinainte. Cred că suntem datori să le mulțumim tuturor cercetătorilor, medicilor și personalului medical, care au făcut posibilă această imunizare, într-un timp record, și care lucrează acum, zi și noapte, ca s-o transpună și în realitate. Este rândul nostru să-i sprijinim și să le acordăm încrederea noastră. Poate fi și contribuția noastră la efortul de a opri acest virus. Mă voi vaccina de îndată ce acest lucru este posibil. Nu mă interesează cu ce vaccin, unde și când, îmi voi aștepta rândul și voi face acest vaccin!”.

Guvernul va introduce astăzi, prin Ordonanța de Urgență, bancherii și asigurătorii din front office pe lista persoanelor care vor putea fi vaccinate în cea de-a doua etapă a campaniei naționale. Peste 75% dintre angajații din industria bancară și din domeniul asigurărilor care lucrează în contact direct cu clienții doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cât mai repede, susține, într-un interviu acordat BankingNews, Paraschiv Constantin, președintele Federației Sindicatelor din Asigurări și Bănci. ”În sectorul financiar bancar și de asigurări din Romania nu s-a luat niciodată în discuție obligarea salariaților de a se vaccina, demersurile noastre având la bază cererea membrilor de sindicat, care au conștientizat că un proces de imunizare reușit înseamnă o garanție mai mare a sănătății lor”, menționează Paraschiv Constantin.

www.bankingnews.ro

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe