Matei Bogdan
Publicat în 20 ianuarie 2021, 12:50 / 310 elite & idei

SERGIU MANEA: ”CRED CĂ SUNTEM DATORI SĂ LE MULȚUMIM TUTUROR CERCETĂTORILOR, MEDICILOR ȘI PERSONALULUI MEDICAL, CARE AU FĂCUT POSIBILĂ ACEASTĂ IMUNIZARE. NU MĂ INTERESEAZĂ CU CE VACCIN, UNDE ȘI CÂND, ÎMI VOI AȘTEPTA RÂNDUL ȘI VOI FACE ACEST VACCIN!”

SERGIU MANEA: ”CRED CĂ SUNTEM DATORI SĂ LE MULȚUMIM TUTUROR CERCETĂTORILOR, MEDICILOR ȘI PERSONALULUI MEDICAL, CARE AU FĂCUT POSIBILĂ ACEASTĂ IMUNIZARE. NU MĂ INTERESEAZĂ CU CE VACCIN, UNDE ȘI CÂND, ÎMI VOI AȘTEPTA RÂNDUL ȘI VOI FACE ACEST VACCIN!”

Publicatia online www.BankingNews.ro realizează un colaj de opinii ale celor mai importante personalități din industria bancară din România despre campania de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, am dorit să aflăm de la cât mai mulți bancheri din top management-ul băncilor locale care este opțiunea personală în ceea ce privește vaccinul și părerea proprie despre campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Sergiu Manea, Chief Executive Officer BCR, a menționat pentru BankingNews: “Vaccinarea este singura cale de a lupta împotriva acestei pandemii și de a reveni, într-un timp rezonabil, la viața de dinainte. Cred că suntem datori să le mulțumim tuturor cercetătorilor, medicilor și personalului medical, care au făcut posibilă această imunizare, într-un timp record, și care lucrează acum, zi și noapte, ca s-o transpună și în realitate. Este rândul nostru să-i sprijinim și să le acordăm încrederea noastră. Poate fi și contribuția noastră la efortul de a opri acest virus. Mă voi vaccina de îndată ce acest lucru este posibil. Nu mă interesează cu ce vaccin, unde și când, îmi voi aștepta rândul și voi face acest vaccin!”.

Guvernul va introduce astăzi, prin Ordonanța de Urgență, bancherii și asigurătorii din front office pe lista persoanelor care vor putea fi vaccinate în cea de-a doua etapă a campaniei naționale. Peste 75% dintre angajații din industria bancară și din domeniul asigurărilor care lucrează în contact direct cu clienții doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cât mai repede, susține, într-un interviu acordat BankingNews, Paraschiv Constantin, președintele Federației Sindicatelor din Asigurări și Bănci. ”În sectorul financiar bancar și de asigurări din Romania nu s-a luat niciodată în discuție obligarea salariaților de a se vaccina, demersurile noastre având la bază cererea membrilor de sindicat, care au conștientizat că un proces de imunizare reușit înseamnă o garanție mai mare a sănătății lor”, menționează Paraschiv Constantin.

www.bankingnews.ro

Ultima ora:

ObservatorAlexandru Grumaz: Lecțiile istorice ale relației dintre SUA și China

PoliticSebastian Burduja: Pentru România, relaţia cu Emiratele Arabe Unite este una strategică

EconomieBogdan Chiriţoiu: România a rămas pe creştere economică, după un an de război la graniţe

ExternOvidiu Nahoi: Mii de copii ucraineni deportați în Rusia – ce poate face justiția internațională?

SocialCristian Andrei: Un editorial Bloomberg zice că dispare „socialul” din rețelele sociale

EvenimenteBogdan Aurescu anunță că România și Ucraina vor organiza, la București, prima Conferință la nivel înalt privind securitatea la Marea Neagră în cadrul Platformei Internaționale Crimeea

CulturaFlaviu Predescu, în direct, la Unirea FM

EditorialAlexandru Grumaz: Lecțiile istorice ale relației dintre SUA și ChinaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe