Matei Bogdan
Publicat în 9 iunie 2021, 11:16 / 244 elite & idei

Sergiu Manea, Ionuţ Simion: Lansare PwC România CEO Survey 2021

Sergiu Manea, Ionuţ Simion: Lansare PwC România CEO Survey 2021

Lansarea celei de-a X-a ediţii a sondajului CEO Survey 2021 pentru România, realizat de PwC România, va fi transmis LIVE, miercuri, 9 iunie, pe zf.ro şi pagina de Facebook a Ziarului Financiar, începând cu ora 17:30.

CEO Survey explorează opiniile a 174 de directori generali din România privind perspectivele de creştere a economiei, strategiile de a răspunde la noi ameninţări şi de a transforma modelul de business, precum şi cele mai importante priorităţi pe care liderii de afaceri consideră că ar trebui să le aibă guvernul.

Concluziile raportului vor fi discutate de Nick Kós, CEO PwC Europa Centrală şi de Est, Christina Verchere, CEO OMV Petrom, Sergiu Manea, CEO BCR şi Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

Anul acesta, lansarea raportului CEO Survey coincide cu aniversarea a 30 de activitate a PwC în România. În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piaţa locală, timp în care a contribuit constant la dezbaterea publică şi la promovarea subiectelor de importante pentru economie.

www.zf.ro

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

PoliticCristian Bușoi: Felicitări Ambasadei României în Belgia

EconomieDan Mircea Cipariu: Povestea PNRR trebuie privită din perspectiva următoarelor provocări

ExternCristian Unteanu: Ajutorul pentru Ucraina pe timp de război – ce țări ajută? Cum? La ce nivel? Cu ce?

SocialOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

EvenimenteMihai Manole: Suntem onorați să primim premiul pentru „Public Transportation Partner 2021 – 2022 in Romania”, în cadrul Vertiv Roadshow 2022 – Bucharest

CulturaFlaviu Predescu: Condeie române în Italia. Invitată scriitoarea Camelia Morda Baciu

EditorialAlexandru Grumaz: O pace imposibilă!Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe