Matei Bogdan
Publicat în 9 iunie 2021, 11:16 / 75 elite & idei

Sergiu Manea, Ionuţ Simion: Lansare PwC România CEO Survey 2021

Sergiu Manea, Ionuţ Simion: Lansare PwC România CEO Survey 2021

Lansarea celei de-a X-a ediţii a sondajului CEO Survey 2021 pentru România, realizat de PwC România, va fi transmis LIVE, miercuri, 9 iunie, pe zf.ro şi pagina de Facebook a Ziarului Financiar, începând cu ora 17:30.

CEO Survey explorează opiniile a 174 de directori generali din România privind perspectivele de creştere a economiei, strategiile de a răspunde la noi ameninţări şi de a transforma modelul de business, precum şi cele mai importante priorităţi pe care liderii de afaceri consideră că ar trebui să le aibă guvernul.

Concluziile raportului vor fi discutate de Nick Kós, CEO PwC Europa Centrală şi de Est, Christina Verchere, CEO OMV Petrom, Sergiu Manea, CEO BCR şi Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

Anul acesta, lansarea raportului CEO Survey coincide cu aniversarea a 30 de activitate a PwC în România. În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piaţa locală, timp în care a contribuit constant la dezbaterea publică şi la promovarea subiectelor de importante pentru economie.

www.zf.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe