Matei Bogdan
Publicat în 9 iunie 2021, 11:16 / 46 elite & idei

Sergiu Manea, Ionuţ Simion: Lansare PwC România CEO Survey 2021

Sergiu Manea, Ionuţ Simion: Lansare PwC România CEO Survey 2021

Lansarea celei de-a X-a ediţii a sondajului CEO Survey 2021 pentru România, realizat de PwC România, va fi transmis LIVE, miercuri, 9 iunie, pe zf.ro şi pagina de Facebook a Ziarului Financiar, începând cu ora 17:30.

CEO Survey explorează opiniile a 174 de directori generali din România privind perspectivele de creştere a economiei, strategiile de a răspunde la noi ameninţări şi de a transforma modelul de business, precum şi cele mai importante priorităţi pe care liderii de afaceri consideră că ar trebui să le aibă guvernul.

Concluziile raportului vor fi discutate de Nick Kós, CEO PwC Europa Centrală şi de Est, Christina Verchere, CEO OMV Petrom, Sergiu Manea, CEO BCR şi Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

Anul acesta, lansarea raportului CEO Survey coincide cu aniversarea a 30 de activitate a PwC în România. În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piaţa locală, timp în care a contribuit constant la dezbaterea publică şi la promovarea subiectelor de importante pentru economie.

www.zf.ro

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe