OraNoua.ro
Publicat în 28 februarie 2012, 22:49 / 305 elite & idei

Sever Voinescu: PDL pregăteşte cartea neagră a privatizărilor PSD

Sever Voinescu: PDL pregăteşte cartea neagră a privatizărilor PSD

PDL a decis, luni, la şedinţa BPN al partidului, să pregătească în două-trei săptămâni cartea neagră a privatizărilor PSD, a anunaţat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, potrivit Mediafax.

„PDL a decis astăzi să pregătească cartea neagră a privatizărilor PSD. Credem că românii este important să-şi amintească, dacă au uitat, sau să afle, dacă nu ştiu, de maniera în care PSD, sub guvernarea Adrian Năstase, cu Victor Ponta în Cabinet, a înstrăinat practic economia românească. Relansăm, răspundem dorinţei de dialog al opoziţie pe acest subiect”, a precizat Sever Voinescu.

El a făcut aceste afirmaţii după ce a arătat că la şedinţa BPN al PDL s-a discutat despre „un nou atac mincinos al opoziţiei” la adresa PDL pe tema preţurilor la carburanţi.

Voinescu a susţinut că de la privatizarea Petrom încoace preţurile la carburanţi au crescut pentru că prin acea privatizare „făcută de guvernul Adrian Năstase, sub controlul domnului Ponta, care era şeful corpului de control, statul a renunţat la toate pârghiile de control posibile asupra preţului carburanţilor”.

Voinescu a mai spus că statul a obţinut din acea privatizare puţin peste 600 de milioane de euro, în vreme ce obligaţiile statului din acel contract erau de peste 600 milioane de euro.

„În două-trei săptămâni, PDL va produce această carte a privatizării PSD-iste, pentru că oamenii nu trebuie să uite felul în care guvernările PSD au înstrăinat marile capacităţi ale României, într-un chip suspect”, a mai spus Severin Voinescu.

Ultima ora:

ObservatorDan Barna: Tema numirii directorilor SRR şi TVR, abordată în coaliţie; două variante luate în calcul

PoliticDan Barna: Tema numirii directorilor SRR şi TVR, abordată în coaliţie; două variante luate în calcul

EconomieAdrian Luca: Implicatiile fiscale ale intalnirii Biden-Putin

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialTeodor Baconschi: Poate „educația sexuală” să producă și altceva decât un scandal inutil?

EvenimenteCristian Unteanu: Lumea post Summit-ul de la Geneva / negocieri deschise şi intense pentru întâlnirile Biden-Xi, Biden-Kim Jong Un

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialIulian Chifu: „Pragmatismul principial“ al UE în relaţia cu Rusia – Europa „respinge, constrânge şi angajează“ RusiaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe