Matei Bogdan
Publicat în 23 noiembrie 2022, 11:37 / 300 elite & idei

Silviu Nate: Felicitări, Valentin Naumescu, pentru acest volum științific, extrem de relevant vremurilor pe care le încercăm!

Silviu Nate: Felicitări, Valentin Naumescu, pentru acest volum științific, extrem de relevant vremurilor pe care le încercăm!

Felicitări, Valentin Naumescu, Raluca Moldovan și Diana Petruț, pentru acest volum științific, extrem de relevant vremurilor pe care le încercăm!

Mi-am adus și eu umila contribuție efortului academic depus de distinșii colegi clujeni cu un capitol intitulat: BLACK SEA GEOPOLITICAL ECHOES AND THE WORLD POWER DISTRIBUTION (pp. 227-247).

Felicitări încă odată și la cât mai multe realizări valoroase!

http://www.editura.ubbcluj.ro/bd/ebooks/pdf/3379.pdf

Ultima ora:

ObservatorCodrin Scutaru, Andrei Stoian: Summit-ul NATO din Washington. Competiția pentru Casa Albă

PoliticMarcel Ciolacu: Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești

EconomieMihai Precup: In Tokyo – Japonia | Consolidarea cooperării economice româno-nipone

ExternAlexandru Grumaz: Este Ordinea Mondială într-o spirală descendentă!? Avem o criză a rachetelor nucleare tactice în Europa?

SocialCarmen Elena Cirnu: 🌟 Major Milestone Achieved! 🌟

EvenimenteVictor Vevera: ICI București este prezent la conferința „ Lumea Geospațială: 20 de ani de comunitate geospațială ” 2024

EditorialRadu Puchiu: Am moderat o nouă întâlnire pe care Aspen Institute Romania a organizat-o ca parte a Programului Technology & Society

CulturaCristina Popescu: Municipiul Cluj-Napoca, 1900 de ani de atestare documentarăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe