OraNoua.ro
Publicat în 12 august 2015, 20:14 / 509 elite & idei

Sorin Moisă: Ajută la negocierea secolului! Campanie națională de consultare privind Parteneriatului Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP)

Sorin Moisă: Ajută la negocierea secolului! Campanie națională de consultare privind Parteneriatului Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP)

Capital, împreună cu europarlamentarul Sorin Moisă, inițiatorul campaniei naționale de consultare privind Parteneriatului Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP), invită reprezentanți ai companiilor implicate în activitatea de comerț și investiții pe relația cu Statele Unite ale Americii, dar și alte persoane interesate, să participe la acest amplu proces de consultare, în vederea identificării intereselor românești în această mega-negociere.

COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL AICI

Consultarea de față este concepută exclusiv pentru a identifica interesele economiei românești în negocierea Parteneriatului Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP).

Prin completarea chestionarului vă dați acordul ca datele furnizate să fie utilizate şi stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de SC Editura Evenimentul si Capital SRL si de partenerii acesteia, conform legii 677/2001. Numar operator: 17695. Datele și informațiile obținute la nivel de companie nu vor fi făcute publice și nu vor fi folosite în niciun scop străin de campania de consultare, comercial, politic sau de orice altă natură. Datele și informațiile vor fi prelucrate și sintetizate pentru a crea documente de sinteză sectorială și națională, care vor fi prezentate negociatorilor TTIP, de către europarlamentarul Sorin Moisă. Cu cât veți oferi mai multe detalii, cu atât sporesc șansele de a identifica soluții prin TTIP.

Prima secțiune permite identificarea companiei, a produselor pe care aceasta le exportă sau dorește să le exporte. Următoarele trei secțiuni acoperă exporturile industriale, agricole și de servicii. Completați doar secțiunile care vă privesc, în funcție de specificul activității firmei dumneavoastră.

COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL AICI

Mai multe detalii la http://www.ttip-romania.ro/.

 

Citiţi mai multe detalii despre Parteneriatul Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP), în articolele de mai jos:

Bătălia pentru regulile viitorului

TTIP: o poveste cu «noi» și «ei»

«Negocierea secolului» între UE şi SUA

TTIP: un reflex de supraviețuire

Despre „taxa Volkswagen” şi alte delicii

Energie vitală pentru Vest

Povestea «Rezoluţiei din iulie»

Ultima ora:

ObservatorCorina Murafa, la emisiunea „Banii Azi”

PoliticMarco Badea: Două cazuri care arată cât de importantă este Uniunea Europeană pentru democrațiile fragile care au făcut parte din URSS

EconomieRadu Burnete: Cât de mult a crescut România de când a intrat în UE. Ascensiunea economică e destul de serioasă

ExternRobert Lupițu: Miniștrii de externe ai României și Olandei au discutat, la București, despre sprijinul pentru Ucraina și consolidarea apărării NATO pe flancul estic

SocialCiprian Stănescu: Câștigătoarea celei de-a treia ediții a primit premiul de 2000 de euro oferit de Social Innovation Solutions

EvenimenteAndreea Negru: Conferința „Dezvoltare sustenabilă între trend și necesitate” va avea loc în data de 22 mai

EditorialAlexandru Grumaz: „Liniile roșii” ale Orientului Mijlociu au fost șterse!

CulturaCristina Popescu: Sărbătoarea florilor la Senatul RomânieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe