OraNoua.ro
Publicat în 5 aprilie 2012, 13:49 / 327 elite & idei

Studenți în Diaspora: LSRS a lansat o nouă platformă online – Go Study LSRS

Studenți în Diaspora: LSRS a lansat o nouă platformă online – Go Study LSRS
+ Extern

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) a lansat o nouă platformă online: Go Study LSRS. Aceasta se adresează în mod direct elevilor de liceu care doresc să studieze în străinătate, dar şi studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue parcursul academic peste hotare.

Scopul platformei este de a integra toate programele de consiliere gratuită pe care le oferă LSRS (Mentorat, Caravana LSRS, Experience Sharing, Caravana Face2Facebook). Prin dezvoltarea platformei on-line Go Study LSRS, Liga Studenţilor Români din Străinătate oferă acces mai simplu şi rapid la informaţii utile despre studiul peste hotare.

Go Study LSRS. Această platformă interactivă şi gratuită oferă informaţii, materiale şi articole de actualitate despre studiul în străinătate. În acelaşi timp, Go Study LSRS facilitează contactul cu studenţi români care se află deja la studii în medii culturale diverse, la instituţii de învăţământ recunoscute pe plan internaţional. Cei interesaţi au astfel acces la informaţii direct de la sursă, despre numeroase subiecte de interes: de la admitere, taxe de studiu şi cazare, până la locuri de muncă în campus sau şcoli de vară. Platforma este uşor accesibilă şi este disponibilă online la adresa: https://www.facebook.com/gostudylsrs.

‘Go Study LSRS este locul de întâlnire al tinerilor care doresc să obţină informaţii concrete despre studiul în străinătate. În acelaşi timp, prin această platformă, facilităm contactul cu studenţi români la universităţi de top din lume, care îşi împărtăşesc experienţa de studiu şi de viaţă tinerilor din ţară’, Tiberiu Mitrea, Coordonator Go Study LSRS.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor şi absolvenţilor români de peste hotare un cadru deschis de dialog şi acţiune.

LSRS promovează iniţiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele reorientării lor spre ţară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a sprijini contribuţia lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi echidistantă.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe