OraNoua.ro
Publicat în 10 ianuarie 2012, 19:24 / 175 elite & idei

Toader Paleologu: Columbeanu ar putea avea şanse pentru un anumit public

Toader Paleologu: Columbeanu ar putea avea şanse pentru un anumit public
+ Observator • + Politic

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, marţi, despre candidatura lui Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei, că acesta ar putea avea şanse în faţa unui „anumit public”, fostul ministru al Culturii menţionând însă că doreşte în continuare să candideze la această funcţie din partea PDL.

„N-am nimic de comentat în legătură cu candidatura lui Irinel Columbeanu. Nicuşor Dan e în continuare singurul candidat declarat pe gustul meu”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Paleologu.

Întrebat dacă omul de afaceri ar putea avea şanse, având în vedere mediatizarea sa, Theodor Paleologu a răspuns: „Pentru un anumit public, poate că da”.

Paleologu a arătat că îşi doreşte în continuare să fie candidatul PDL la Primăria Capitalei. „Cred că am argumente convingătoare atât pentru bucureşteni, în privinţa politicilor urbane, cât şi pentru colegii de partid, în privinţa oportunităţii politice a candidaturii mele, comasarea alegerilor fiind un argument în plus”, a spus Paleologu.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent, în 2012, la Primăria Capitalei.

„Ca simplu cetăţean al Bucureştiului fără întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani”, afirmă Columbeanu, într-un filmuleţ difuzat pe internet.

sursa: http://www.indexstiri.ro/paleologu-columbeanu-ar-putea-avea-sanse-pentru-un-anumit-public.html

Ultima ora:

ObservatorAdrian Socaciu: Apel şoc către politicieni: Scăpaţi de indolenţă şi resuscitaţi sportul românesc!

PoliticAntonel Tănase: Bugetul pentru 2021 se concentrează în două direcții mari: reforma statului român și menținerea direcției alături de Europa şi partenerii din Alianţa Nord-Atlantică

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialDenisa Dan: Tot ce pot să spun e că nu se respectă legea

EvenimenteAndreea Paul: Capacitatea de a lucra cu date trebuie antrenată din clasa I

CulturaFlaviu Predescu: De Ce Citim, despre „O scrisoare pierdută”

EditorialAlexandru Lăzescu: Lumea, America, Waze și BigTechClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe