OraNoua.ro
Publicat în 10 ianuarie 2012, 19:24 / 218 elite & idei

Toader Paleologu: Columbeanu ar putea avea şanse pentru un anumit public

Toader Paleologu: Columbeanu ar putea avea şanse pentru un anumit public
+ Observator • + Politic

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, marţi, despre candidatura lui Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei, că acesta ar putea avea şanse în faţa unui „anumit public”, fostul ministru al Culturii menţionând însă că doreşte în continuare să candideze la această funcţie din partea PDL.

„N-am nimic de comentat în legătură cu candidatura lui Irinel Columbeanu. Nicuşor Dan e în continuare singurul candidat declarat pe gustul meu”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Paleologu.

Întrebat dacă omul de afaceri ar putea avea şanse, având în vedere mediatizarea sa, Theodor Paleologu a răspuns: „Pentru un anumit public, poate că da”.

Paleologu a arătat că îşi doreşte în continuare să fie candidatul PDL la Primăria Capitalei. „Cred că am argumente convingătoare atât pentru bucureşteni, în privinţa politicilor urbane, cât şi pentru colegii de partid, în privinţa oportunităţii politice a candidaturii mele, comasarea alegerilor fiind un argument în plus”, a spus Paleologu.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent, în 2012, la Primăria Capitalei.

„Ca simplu cetăţean al Bucureştiului fără întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani”, afirmă Columbeanu, într-un filmuleţ difuzat pe internet.

sursa: http://www.indexstiri.ro/paleologu-columbeanu-ar-putea-avea-sanse-pentru-un-anumit-public.html

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe