OraNoua.ro
Publicat în 16 octombrie 2013, 17:41 / 219 elite & idei

Traian Halalai: EximBank – strategie de creştere accelerată a portofoliului de clienţi

Traian Halalai: EximBank – strategie de creştere accelerată a portofoliului de clienţi

„Strategia de afaceri a EximBank este gândită astfel încât să asigure o creștere consistentă a portofoliului de clienți, atât prin dinamizarea activității și extinderea rețelei teritoriale, cât și prin dezvoltarea parteneriatelor pe care le avem cu celelalte bănci comerciale”, a afirmat Traian Halalai, președintele EximBank, cu ocazia unui eveniment la care au participat oameni de afaceri, reprezentanți ai mediului diplomatic, dar și bancheri.

În condițiile unui mediu economic dificil, EximBank a demonstrat că poate fi un partener valoros, atât pentru companiile care au căutat resurse financiare pentru activitatea lor, cât și pentru băncile comerciale de pe piață. Iar faptul că segmentul corporate începe să perceapă EximBank ca un finanțator viabil, nu numai ca un girant pentru creditele contractate de la alte bănci comerciale, este vizibil și prin prisma rezultatelor noastre: înregistrăm o dinamizare a activității comerciale și ne menținem în indicatorii financiari planificați, înregistrând profit”, a adăugat oficialul băncii.

El a punctat că EximBank își reconfirmă  deschiderea spre dezvoltarea relațiilor economice bilaterale  și acest lucru îl poate face doar împreună cu reprezentanții corpului diplomatic. “Am reînceput o campanie de promovare a misiunii și rolului EximBank, atât în rândul reprezentanțelor diplomatice ale României în străinătate, dar și la nivelul ambasadelor care derulează misiuni pe teritoriul României”, a încheiat Halalai.

EximBank este o instituţie specializată al cărei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor, a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene. Banca deține o rețea de 16 unități – Bucureşti, Bacău, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Timişoara şi Sibiu – iar operatorii economici pot obține informații suplimentare prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.

Ultima ora:

ObservatorMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe