Adriana
Publicat în 11 februarie 2013, 15:21 / 482 elite & idei

Traian Halalai: Ieftinirea produselor și serviciilor noastre, greu de realizat în această perioadă

Traian Halalai: Ieftinirea produselor și serviciilor noastre, greu de realizat în această perioadă

EximBank este pregătită să răspundă nevoilor mediului de afaceri ținând cont însă și de direcțiile strategice venite dinspre Guvern care, suntem siguri, va identifica prioritățile de afaceri pentru susținerea creșterii economice estimate pentru acest an, a declarat Traian Halalai, președintele EximBank în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Excelență în Afaceri al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii.
”În acest moment putem spune că liniile principale de afaceri pentru EximBank rămân operaţiunile de import-export şi procesul investiţional. Suntem dedicaţi susţinerii exportatorilor români, dar portofoliul de produse ne permite să susţinem şi proiectele de investiții”, a spus oficialul EximBank.

În cadrul întâlnirii, președintele EximBank a menționat ca strategia băncii are ca principale linii directoare menținerea unor costuri competitive pentru produsele și serviciile oferite, concomitent cu extinderea ofertei și dezvoltarea canalelor de vânzare, inclusiv extinderea rețelei.

”Suntem conștienți că așteptările mediului de afaceri se îndreaptă către o reducere a costurilor pentru produsele și serviciile noastre, dar acest lucru este greu de realizat în această perioadă. Ceea ce vă pot spune însă este că ne propunem să menținem costurile produselor și serviciilor oferit

ex gf goexback.com How to win back your ex

e la limita inferioară a intervalului existent pe piața bancară. Este un efort pe care ni-l asumăm și care sperăm că va aduce beneficii pentru toate părțile implicate”, a mai spus Traian Halalai.

El a adăugat că un alt punct pe agenda managementului băncii este demararea unui proces de extindere a rețelei teritoriale. ”Foarte curând vom lua decizia finală pe locații, urmând apoi rapid să le și deschidem. Sperăm astfel să creștem și mai mult gradul de accesibilitate al firmelor la produsele și serviciile noastre. Și tot pentru facilitarea contactului cu mediul de afaceri, intenționăm să dezvoltăm canalele de vânzare on-line. Este deja în lucru o platformă on-line care va optimiza procesul de comunicare cu potențialii clienți, oferind posibilitatea unei verificări prealabile a condițiilor de eligibilitate, precum și posibilitatea transmiterii on-line a documentației aferente”, a mai spus Traian Halalai.

EximBank este o instituţie specializată al cărei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor și a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene.
Articol publicat pe www.incomemagazine.ro

zp8497586rq

Ultima ora:

ObservatorAndrei Stoian: A debutat podcastul „Prezentul Viitorului”

PoliticAlexandru Grumaz: Electroșocul Trump!

EconomieSergiu Manea: BCR a educat financiar peste un milion de români

ExternLaura D. Stifter: Ce se mai întâmplă, în chiar acest moment, prin Rusia?

SocialCsibi Magor: Este foarte ineficient să cauți rezolvări în momentele în care omul are nevoie să fiu ascultat

EvenimenteTiberiu Andrioaiei: România poate și are resurse să devină un furnizor de competențe și echilibru în regiune

EditorialTeodor Baconschi: Războiul cu sine al SUA și soarta lumii libere. La ce ne-am putea aștepta în cazul revenirii lui Trump la Casa Albă

CulturaCristina Popescu: Timbrul românesc, ambasador al orașului GiurgiuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe