OraNoua.ro
Publicat în 18 martie 2015, 20:45 / 334 elite & idei

Vasile Blaga: Fiecare organizație va cotiza cu 9.000 de lei pe lună

Vasile Blaga: Fiecare organizație va cotiza cu 9.000 de lei pe lună

Biroul Politic Naţional al PNL a decis ca fiecare organizaţie judeţeană a partidului să cotizeze lunar cu 9.000 de lei la centru, pentru „susţinerea eforturilor şi funcţionării partidului”, a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

„Am stabilit prin vot unanim, pare-mi-se că a fost o singură abţinere, că organizaţiile judeţene ale PNL vor contribui financiar, pentru susţinerea eforturilor şi funcţionării partidului, lunar cu 9.000 de lei”, a afirmat Blaga, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional.

Blaga a mai declarat că cercetările pe luna martie arată că PNL este aproape de 50%, spre deosebire de alianţa aflată la guvernare, care este în jur de 30%.

„Am luat judeţ cu judeţ constituirea Birourilor Executive şi lucrurile merg, trebuie să recunoaştem, mult mai bine decât ne aşteptam. Sunt mai puţine judeţe decât degetele de la o mână în care încă mai sunt unele discuţii, dar nu de netrecut. Noi le vom rezolva pas cu pas, implicându-se comisia de unificare, aşa cum scrie la protocolul de fuziune„, a mai arătat Vasile Blaga.

El a indicat că în şedinţa BPN s-a stabilit ca preşedinţii celor mai importante două organizaţii, Organizaţia de Femei şi cea de Tineret, să participe la toate nivelurile Consiliilor Executive, cu drept de vot, nu doar consultativ, ca până în prezent.

Blaga a anunţat şi că s-a decis, la propunerea preşedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, ca şedinţele BPN să aibă loc lunar şi ori de câte ori va fi nevoie de acum înainte.

Sursa: evz.ro

Ultima ora:

ObservatorMarco Badea: David Popovici a reușit! A devenit campion mondial la 100 de metri liber și atinge la doar 17 ani o performanță neegalată timp de 49 de ani

PoliticMarco Badea: 119 de zile de când Vladimir Putin a început războiul în Ucraina

EconomieSergiu Manea: Gândirea digitală înseamnă inclusiv să recunoşti foarte repede când eşti pe o cale greşită şi să înveţi din asta | Conferinţa Microsoft Envision România

ExternCristian Unteanu: Care este statutul exact al „luptătorilor străini” din Ucraina? Sunt şi români printre ei?

SocialSorin Ioniţă: Misiunea statului în lumea civilizată e să se ocupe de mediocrităţi ca mine, nu de genii

EvenimenteCiprian Stanescu: Despre economie circulara pe termen lung

CulturaMireille Rădoi: Studii despre Imperiul Bizantin la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

EditorialAlexandru Grumaz: IAR Ghimbav a jucat la două capete în ceea ce privește elicopterele Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe