OraNoua.ro
Publicat în 21 iunie 2017, 17:38 / 393 elite & idei

Vasile Dîncu: Nu sunt interesat de nicio funcție în nicio structură guvernamentală; nu am primit nicio propunere

Vasile Dîncu: Nu sunt interesat de nicio funcție în nicio structură guvernamentală; nu am primit nicio propunere

Fostul vicepremier Vasile Dîncu afirmă că nu este interesat de nicio funcție în nicio structură guvernamentală și că nu a primit nicio propunere de a face parte din Executiv, precizând că nu este membru PSD.

„Cu privire la informațiile vehiculate, astăzi, pe diferite canale de comunicare, transmit tuturor celor interesați următoarele: nu sunt interesat de nicio funcție în nicio structură guvernamentală; nu am primit nicio propunere de a face parte dintr-o astfel de structură; nu am fost prezent, la Palatul Victoria, din momentul finalizării mandatului de viceprim-ministru în Cabinetul condus de Dacian Cioloș”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

Dîncu a precizat că nu este membru PSD și nici în altă formațiune politică din România.

„Așa cum este deja cunoscut opiniei publice, nu sunt membru PSD și nu am legături instituționale cu nicio altă formațiune politică din Romania, de aceea orice asocieri ale numelui meu cu strategii politice actuale sunt simple speculații”, adaugă Dîncu.

Ultima ora:

ObservatorBarbu Mateescu: România e scrisă de ceilalți

PoliticSebastian Burduja: Pe 15 februarie românii vor marca în fiecare an Ziua Națională a Lecturii.

EconomieGruia Stoica: ”Ne concentrăm și pe finalizarea proiectului rezidențial din Pipera, pe un teren de 10.367 de metri pătrați”

ExternRobert Lupițu: Patrulaterul diplomatic Geneva-Bruxelles-Viena-Brest. Câteva adnotări despre securitatea europeană și a României

SocialBarbu Mateescu: România e scrisă de ceilalți

EvenimenteRemus Pricopie: “Dezechilibrul de gen afectează calitatea guvernării”

CulturaGeorge Maior: Între „Don’t Look Up” şi Francis Drake

EditorialAlina Bârgăoanu: „Fake news” nu înseamnă jurnalismClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe