Matei Bogdan
Publicat în 21 iunie 2023, 16:33 / 278 elite & idei

Victor Vevera a avut o întrevedere cu Alexandre da Silva Barbedo, Șef al Sectorului de Promovare Comercială și a Investițiilor (SECOM) din cadrul Ambasadei Republicii Federative a Braziliei în România (Ambasada Braziliei la Bucuresti)

Victor Vevera a avut o întrevedere cu Alexandre da Silva Barbedo, Șef al Sectorului de Promovare Comercială și a Investițiilor (SECOM) din cadrul Ambasadei Republicii Federative a Braziliei în România (Ambasada Braziliei la Bucuresti)

Pe 19 iunie 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București, a avut o întrevedere cu Alexandre da Silva Barbedo, Șef al Sectorului de Promovare Comercială și a Investițiilor (SECOM) din cadrul Ambasadei Republicii Federative a Braziliei în România (Ambasada Braziliei la Bucuresti).

Temele abordate în cadrul întâlnirii au făcut referire la relația de colaborare cooparea dintre cele două țări, inițiativele de cercetare-dezvoltare ale ICI București și posibilitățile de amplificare a cooperării.

Totodată, a fost subliniată legătura dintre mediul academic, comunitatea diplomatică și partenerii din industrie. Participanții și-au exprimat dorința de a consolida aceste legături prin punerea în comun a resurselor și expertizei, în vederea dezvoltării de soluții inovatoare și a promovării transferului tehnologic între cele două state.

Mai multe informații: https://ici.ro/…/intrevederea-ici-bucuresti-cu…/

Ultima ora:

ObservatorCodrin Scutaru, Andrei Stoian: Summit-ul NATO din Washington. Competiția pentru Casa Albă

PoliticMarcel Ciolacu: Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești

EconomieMihai Precup: In Tokyo – Japonia | Consolidarea cooperării economice româno-nipone

ExternAlexandru Grumaz: Este Ordinea Mondială într-o spirală descendentă!? Avem o criză a rachetelor nucleare tactice în Europa?

SocialCarmen Elena Cirnu: 🌟 Major Milestone Achieved! 🌟

EvenimenteVictor Vevera: ICI București este prezent la conferința „ Lumea Geospațială: 20 de ani de comunitate geospațială ” 2024

EditorialRadu Puchiu: Am moderat o nouă întâlnire pe care Aspen Institute Romania a organizat-o ca parte a Programului Technology & Society

CulturaCristina Popescu: Municipiul Cluj-Napoca, 1900 de ani de atestare documentarăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe