Matei Bogdan
Publicat în 23 iunie 2021, 12:35 / 79 elite & idei

Victor Vevera: ICI București susține accelerarea digitalizării sistemului public național

Victor Vevera: ICI București susține accelerarea digitalizării sistemului public național

ℹ️ ICI București susține accelerarea digitalizării sistemului public național, în sprijinul cetățenilor 👨‍💻.
🤝 Reprezentanți ai instituției au participat la o dezbatere privind serviciile digitale pentru Diaspora.

digitalizare #ICIBucuresti #Diaspora

➡️ Din seria dezbaterilor organizate de parlamentarii USR PLUS de Diaspora: A avut loc o dezbatere pe tema serviciilor digitale pentru Diaspora.

Statul român are datoria de a le oferi românilor accesul la servicii eficiente. Nevoia oferirii unor servicii digitale de calitate este incontestabilă, mai ales atunci când ne gândim la românii din Diaspora.

Este imperativ să gândim, pe de o parte, îmbunătățirea serviciilor digitale și a platformelor deja existente, cum ar fi platforma econsulat.ro sau ghișeul.ro și pe de altă parte, extinderea serviciilor consulare (și nu numai) asigurate la distanță.

Le mulțumesc reprezentanților Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, RomaniaMinisterul Afacerilor Interne, RomaniaAutoritatea pentru Digitalizarea României,
ICI București – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în InformaticăCode4Romania și CivicNet pentru participarea la această primă dezbatere pe tema serviciilor digitale și pentru deschiderea de care au dat dovadă.

Vom reveni în curând cu mai multe detalii despre această dezbatere!

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe