Matei Bogdan
Publicat în 23 iunie 2021, 12:35 / 291 elite & idei

Victor Vevera: ICI București susține accelerarea digitalizării sistemului public național

Victor Vevera: ICI București susține accelerarea digitalizării sistemului public național

ℹ️ ICI București susține accelerarea digitalizării sistemului public național, în sprijinul cetățenilor 👨‍💻.
🤝 Reprezentanți ai instituției au participat la o dezbatere privind serviciile digitale pentru Diaspora.

digitalizare #ICIBucuresti #Diaspora

➡️ Din seria dezbaterilor organizate de parlamentarii USR PLUS de Diaspora: A avut loc o dezbatere pe tema serviciilor digitale pentru Diaspora.

Statul român are datoria de a le oferi românilor accesul la servicii eficiente. Nevoia oferirii unor servicii digitale de calitate este incontestabilă, mai ales atunci când ne gândim la românii din Diaspora.

Este imperativ să gândim, pe de o parte, îmbunătățirea serviciilor digitale și a platformelor deja existente, cum ar fi platforma econsulat.ro sau ghișeul.ro și pe de altă parte, extinderea serviciilor consulare (și nu numai) asigurate la distanță.

Le mulțumesc reprezentanților Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, RomaniaMinisterul Afacerilor Interne, RomaniaAutoritatea pentru Digitalizarea României,
ICI București – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în InformaticăCode4Romania și CivicNet pentru participarea la această primă dezbatere pe tema serviciilor digitale și pentru deschiderea de care au dat dovadă.

Vom reveni în curând cu mai multe detalii despre această dezbatere!

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

PoliticKlaus Iohannis a decorat cadre medicale, profesori și reprezentați ai societății civile cu prilejul Zilei Naționale a României: O recunoaștere a meritelor oamenilor care aduc cinste țării noastre

EconomieRadu Craciun: Vor fi pietele emergente la originea urmatoarei crize?

ExternSebastian Cochinescu: It was great to visit the Capital Factory Center for Defense Innovation last week in Austin, Texas.

SocialCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

EvenimenteAndreea Paul, la TEDx Baia Mare

CulturaRăzvan-Ioan Dincă, numit în fruntea Societății Române de Radio şi Televiziune

EditorialSilviu Nate: Noua coaliție, dilemele și liniaritatea politicii externe a GermanieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe