OraNoua.ro
Publicat în 22 februarie 2012, 09:58 / 407 elite & idei

VIDEO Bogdan Naumovici: „Impreuna 2012” discutat cu bloggerii

VIDEO Bogdan Naumovici: „Impreuna 2012” discutat cu bloggerii

Grupul de bloggeri- Bogdan Glavan, Florin Citu, Cristian Paun, Dan Selaru si Dan Popa – s-a intalnit intr-o dezbatere online vineri de la ora 15 avandu-l ca invitat pe Bogdan Naumovici.

Temele discutiei au fost legate de piata de advertising din Romania, noua constructie politica pe care acesta o incearca si cum vede unul dintre cei mai cotati advertiseri romani actuala criza.

„Împreună 2012„, manifestul lansat de un grup de antreprenori, oameni din media și profesori de economie, a făcut valuri în ultimele zile. Despre obiectivele mișcării din spatele acestui manifest, forma de organizare pe care și-o propune și controversele care au început deja să o înconjoare am vorbit cu Bogdan Naumovici, cel mai vizibil dintre semnatarii manifestului zilele acestea.

“Suntem un popor în depresie, vrem să schimbăm lucrul ăsta”, spune Bogdan Naumovici, unul din semnatarii manifestului „Împreună 2012„, alături de Aneta Bogdan, fondatoarea Brandient, Mihai Cușută, doctor în economie, Viorel Pascale, antreprenor, Dan Costinescu, specialist matematici financiare Wall Street,  Dragoș Radu, profesor de economie politică la King’s College, Londra, și Ioana Marinescu, arhitect la Londra.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe