Bogdan Daradan
Publicat în 27 septembrie 2012, 09:17 / 210 elite & idei

Vlad Filat se va întâlni la Yalta cu Dmitri Medvedev şi Nikolai Azarov

Vlad Filat se va întâlni la Yalta cu Dmitri Medvedev şi Nikolai Azarov

Prim-ministrul Vlad Filat participa, în perioada 27-28 septembrie, 2012, la Reuniunea ordinară a Consiliului Şefilor de Guvern CSI, care va avea loc la Yalta, Ucraina , potrivit MOLDOVA.org.

Premierul va participa la la Forumul Economic cu genericul „Întîlniri de afaceri la Yalta”.

Totodată, Filat va avea întrevederi bilaterale cu premierul rus, Dmitri Medvedev şi premierul Ucrainei, Nikolai Azarov.

Ultima întrevedere dintre Vlad Filat şi Dmitri Medvedev a avut loc pe 11 septembrie la Moscova unde cei doi lideri guvernamentali au vorbit şi despre situaţia exporturilor de vinuri.

Potrivit presei ruseşti de atunci, Dmitri Medvedev a făcut o serie de propuneri Republicii Moldova, printre care o ofertă de cooperare în sfera gazelor naturale.

Astfel, cele două părți au discutat atunci pe larg subiecte din sfera economică, o atenție deosebită fiind acordată celor privind livrările de energie în Moldova.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe