Bogdan Daradan
Publicat în 27 septembrie 2012, 09:17 / 251 elite & idei

Vlad Filat se va întâlni la Yalta cu Dmitri Medvedev şi Nikolai Azarov

Vlad Filat se va întâlni la Yalta cu Dmitri Medvedev şi Nikolai Azarov

Prim-ministrul Vlad Filat participa, în perioada 27-28 septembrie, 2012, la Reuniunea ordinară a Consiliului Şefilor de Guvern CSI, care va avea loc la Yalta, Ucraina , potrivit MOLDOVA.org.

Premierul va participa la la Forumul Economic cu genericul „Întîlniri de afaceri la Yalta”.

Totodată, Filat va avea întrevederi bilaterale cu premierul rus, Dmitri Medvedev şi premierul Ucrainei, Nikolai Azarov.

Ultima întrevedere dintre Vlad Filat şi Dmitri Medvedev a avut loc pe 11 septembrie la Moscova unde cei doi lideri guvernamentali au vorbit şi despre situaţia exporturilor de vinuri.

Potrivit presei ruseşti de atunci, Dmitri Medvedev a făcut o serie de propuneri Republicii Moldova, printre care o ofertă de cooperare în sfera gazelor naturale.

Astfel, cele două părți au discutat atunci pe larg subiecte din sfera economică, o atenție deosebită fiind acordată celor privind livrările de energie în Moldova.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe