Matei Bogdan
Publicat în 2 decembrie 2020, 17:30 / 135 elite & idei

Vlad Mixich: Mă voi alătura unei echipe de experți constituită de o instituție a Uniunii Europene care va sprijini autoritățile române într-un proiect complex și important pentru sistemul medical românesc și pacienții săi

Vlad Mixich: Mă voi alătura unei echipe de experți constituită de o instituție a Uniunii Europene care va sprijini autoritățile române într-un proiect complex și important pentru sistemul medical românesc și pacienții săi

Începând de astăzi nu voi mai fi implicat în activitățile de zi cu zi ale Observatorului Român de Sănătate (ORS). Echipa ORS s-a întărit în ultimul an când, împreună, am publicat 12 rapoarte și brief-uri care au analizat date importante despre sănătatea și sistemul medical din România. Echipa ORS a derulat două proiecte la nivel național și mai multe proiecte sunt în derulare sau inițiate în această perioadă. Numărul membrilor activi ai echipei s-a mărit (voi rămâne aproape de ei ca unul dintre membrii board-ului), iar munca lor va continua.
Mulțumiri celor care au avut încredere în Observatorul Român de Sănătate și au încredere în continuare: BCR, Fundația Botnar, European Public Health Alliance, FDSC prin fondurile norvegiene, Fundația Ayan. Mulțumiri prietenilor și colegilor noștri pe care-i admirăm de la Romanian Angel Appeal, Dăruiește Viață și organizațiilor de pacienți cu care am lucrat și lucrăm.
În noul meu rol profesional, mă voi alătura unei echipe de experți constituită de o instituție a Uniunii Europene care va sprijini autoritățile române într-un proiect complex și important pentru sistemul medical românesc și pacienții săi (mai multe detalii, în curând).

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe