Matei Bogdan
Publicat în 15 noiembrie 2023, 19:01 / 48 elite & idei

Csibi Magor: Acel moment în care simți că tot efortul și provocările în viață au un sens

Csibi Magor: Acel moment în care simți că tot efortul și provocările în viață au un sens

Ieri am avut una din acele rare momente în viață în care simțeam bucurie, mândrie, reușită și apartenență în acelați timp. Acel moment în care simți că tot efortul și provocările în viață au un sens.

După multe luni de întâlniri și muncă împreună cu fondatorii și liderii Recorder, ieri a fost momentul în care am prezentat cu multe emoții rezultalele muncii noastre echipei întregi.

Pentru mine a fost un moment foarte fain, pentru că am putut să mă simt parte dintr-o echipă care are un impact real în România, cu jurnaliști pe care îi admir ca oameni și ca profesioniști.

Și și mai fain a fost în acest proiect că mi s-a reconfirmat că e nevoie de un sat ca să crești un copil. Mă rog, în cazul asta un proiect de care avem mare nevoie.

În cazul asta construcția satului a pornit de la Cristian Lupsa, care a venit ideea, iar Carla Cristiana Lunguți a făcut primul pas. Cristian Delcea, Alina Păduraru și Mihai Voinea au acceptat să pornim pe drum împreună, iar Rudi Fedorovici a fost cel care mi-a fost alături la fiecare sesiune în sală. Iar colegii mei Dragos Sarbu și Petruş Stuparu au acceptat fără ezitare să intre voluntar în proiect în sesiuni unu la unu.

Bucuria împărtășită este cea mai faină, mai ales dacă vine după un efort comun. Suntem la începutul drumului, dar merită să sărbătorim prima bornă.

#evolutionjourney#cultura#recorder#otarasanatoasa

Ultima ora:

ObservatorCiprian Stănescu: Următorul meu invitat la #ProVerde a fost Mircea Fechet

PoliticOvidiu Raetchi: Mr. Maciej Popowski visited the Euro-Atlantic Resilience Centre today

EconomieValentin Lazea: Cum contribuim cu toții la deficite și la creșterea datoriei externe

ExternMarco Badea: Riad, capitala Arabiei Saudite, a fost aleasă marți pentru a găzdui prestigioasa Expoziție Universală 2030

SocialCiprian Stănescu: Următorul meu invitat la #ProVerde a fost Mircea Fechet

EvenimenteDan Mihalache: Am participat la deschiderea cursului ”Comunicarea Strategică în Contextul Securității și Apărării„

EditorialIulian Chifu: Recucerirea Crimeii – o operațiune realizabilă pentru Ucraina

CulturaDan Mircea Cipariu: Gala Premiilor APLER, ediția a XXV-aClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe