Matei Bogdan
Publicat în 27 aprilie 2022, 18:27 / 177 elite & idei

Csibi Magor: Am devenit de curând Ambasador OWR #15!

Csibi Magor: Am devenit de curând Ambasador OWR #15!

După o relație mai lungă, ne-am hotărât să ne asumăm relația în mod public. Am devenit de curând Ambasador OWR #15! Adică festivalul meu de film absolut preferat, care va aduce peste 60 de filme internaționale, în două etape: fizic între 13-23 mai, în București, în diverse cinematografe și locații indoor și outdoor din capitală, și online, în toată țara, între 23-31 mai.
Am acceptat invitația lor nu doar pentru că tema principală din acest an aduce în prim-plan interacțiunea dintre om și mediu, fie el natural sau construit, și abordează holistic noțiunea de „ecologie”, atât din perspectiva individului, cât și a mediului în care trăim.
Mai mult. această interconectare captată de festival ne arată că tot ce se întâmplă în jurul nostru are o bază comună, cea a culturii organizaționale și a comportamentelor noastre normale, repetate.
Iar eu cred că singurul mod real de a schimba societatea în orice fel este prin comportamentele și reacțiile noastre. Sigur, schimbarea nu va veni instant, însă doar așa schimbările pot fi durabile.
Despre Festival veți găsi mai multe info pe proaspătul site One World Romania, dar și pe pagina de Facebook a Festivalului . 50% din încasările din abonamente vor ajunge la DocuDays Ukraina.

Ultima ora:

ObservatorTheodor Paleologu: Un nou podcast al Casei Paleologu – „D’ale antropologiei” cu Alec Bălășescu.

PoliticKelemen Hunor: Politică trebuie să faci într-un singur moment, când te pregăteşti de alegeri

EconomieRamona Jurubiță: „Toate trendurile care erau latente s-au accelerat și sunt vizibile acum. Noi le vedem”

ExternOvidiu Nahoi: Lungul drum către „normalizare” între Serbia și Kosovo

SocialVlad Mixich: Nu mai am nicio îndoială că trăim acel punct istoric de inflexiune care este egalat ca importanță doar de evenimente ca descoperirea roții, a scrisului sau a electricității

EvenimenteAndreea Paul: Despre VIITORUL copiilor noștri

CulturaFlaviu George Predescu: Scriere creativă Verbum, la Cugir – Un veritabil schimb de idei între generații

EditorialAlexandru Lăzescu: Cum a apărut criza bancară din America și cum ne-ar putea afectaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe